İnstagram Dm Grubu

İnstagram Dm Grubu

Sosyal medya platformları arasında son yıllarda fenomen ve bir o kadar da popüler bir uygulama olan instagram, birçok uygulama özelliğinin yanı sıra aynı zamanda direk mesaj yani dm özellikleri ile de oldukça ayrıcalıklı bir sosyal medya olarak tahtını korumaya devam ediyor. Özel mesajlaşma ve gönderi paylaşma gibi özelliklerinin instagram dm grubu kurma imkanını da kullanıcılarına sunması kullanıcılar üzerinde olumlu etkiler yaratmaya devam ediyor.

İnstagram uygulamasının kullanıcılara sunduğu dm grubu kurma özelliği sayesinde artık instagram üzerinde dm uygulamasında arkadaşlarınız ile grup oluşturarak grup konuşmaları ve sohbetleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir özellik olan dm grubu sayesinde instagram kullanıcılarının birbirleri ile eğlenceli vakit geçirmesine de ortam hazırlıyor. 

İnstagram Dm Grubu Nasıl Kurulur?

İnstagram uygulaması üzerinde instagram dm grubu kurarak kendi seçtiğiniz arkadaş grubunuz ile ortak grup sohbetleri gerçekleştirebilirsiniz. İnstagram dm grubu kurmak için şu adımları izlemelisiniz;

  • İnstagram dm grubu kurmak için öncelikle direk mesaj bölümüne gitmek için direk mesaj simgesine dokunun. 
  • Açılan sayfanın sağ üst köşesinde bulunan “+” işaretine dokunun. 
  • Bu aşamada grubunuza seçmek istediğiniz arkadaşlarınızda en az 2 kişi en fazla 15 kişi olmak şartı ile seçin ve “ileri” sekmesine dokunun.
  • İnstagram dm grubunu oluşturmak için bir resim, yazı ya da fotoğraf gönderimi yapmanız gerekmektedir. Bu paylaşımı yapın ve grubunuzun kurulduğunu göreceksiniz. 

İnstagram Dm Grubu Nasıl Silinir?

İnstagram uygulaması üzerinde instagram dm grubu kurma yukarıda da bahsettiğimiz gibi oldukça kolay ve hızlı bir işlemdir. Dm grubunuzu kurduktan sonra kurduğunuz instagram dm grubu istediğiniz takdirde silme hakkına sahip oluyorsunuz. 

instagram DM Grubu silmenin yolları

İnstagram direk mesaj bölümünde yer alan dm grubunuzu silmek için öncelikle instagram hesabınıza girdikten sonra direk mesaj bölümüne gitmeniz gerekiyor. Direk mesaj bölümünden grubu bulduğunuzda direk seçip “Delete” seçeneğini tıkladığınızda grubu tamamen silmiş olacaksınız. Şayet grubu değil sadece grup içerisindeki kişi ya da kişileri silmek istiyor iseniz bu durumda da grupta kişiyi bulup seçtikten sonra “Delete” diyerek kişi ya da kişileri gruptan çıkarabilirsiniz. 

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.